Wij zijn leverancier van GAZELLE, SPARTA, VICTORIA, MERIDA en QWIC.

Hieronder leggen we in het kort uit wat deze merken inhouden en kunt u op de buttons drukken als u op de website wilt komen van het betreffende merk.

Gazelle een oer hollands product waar design en kwaliteit nog hoog staan, ze gebruiken sterkere materialen dan hun collega's. Echt een product voor jaren plezier. De fietsen zijn wat korter gebouwd waardoor een rechtop houding verkregen wordt. Dit is iets wat je in de winkel moet uitproberen

Nog een echt Nederlands merk gespecialiseerd in transport, electrische en moederfietsen. Iets lager in prijssegment als Gazelle maar nog steeds een zeer betrouwbaar product.

Een duits topproduct gespecialiseerd in electrische fietsen. De kracht van dit merk is de prijsstelling gezien hun enorme omvang kunnen ze rijwielen leveren met goede kwaliteits onderdelen voor zeer scherpe prijzen

UNION veel waar voor je geld, Fijne sterke kwaliteitsrijwielen voor een heel aantrekkelijke prijs.

Electrische fietsen van QWIC slepen veel prijzen in de wacht. Rijden soepel, zijn sterk en zien er ook nog eens zeer modern uit. Een Amsterdams merk met een vlotte uitstraling.